Rendkívüli felvételi eljárás

rsz_thumbnail_logo_kis_kerettel_nagy_m--retben.jpg
Ezúton tájékoztatjuk a kedves diákokat és szülőket, hogy iskolánk a 2022. május 9.- 2022. augusztus 31. közötti időszakban rendkívüli felvételi eljárást tart az általános felvételi eljárás lezárulása után üresen maradt férőhelyeink betöltésére az alábbi tanulmányi területeken:Tanulmányi terület kódja Tanulmányi terület megnevezése Férőhely száma
002 Német nyelvi előkészítő 11
003 Belügyi rendészeti képzés 4
004 Honvéd-kadét képzés 7
005 Emelt szintű fizika-matematika-informatika képzés 7
006 Emelt szintű biológia-kémia képzés 5
007 Általános tantervű 12
008 Nyolcosztályos képzés 9
A rendkívüli felvételi eljárással kapcsolatban felhívjuk a figyelmet arra, hogy az eljárás során az ügyintézés egyénileg, közvetlenül az iskolánkba való jelentkezéssel történik.

Ennek módját és feltételrendszerét az iskola igazgatója határozza meg. A jelentkezés elbírálásánál figyelembe vesszük a tanulmányi eredményt, valamint a központi írásbeli felvételi vizsgák eredményét.

Kérjük, hogy minden pótfelvételiző küldje el a kitöltött jelentkezési lapot. Amennyiben a tanuló a rendes felvételi eljárás során nem felvételizett iskolánkba, kérjük csatolni az 5., 6., 7. év végi és a 8. félévi bizonyítvány fénymásolatát, valamint a központi írásbeli felvételi értékelő lapjának másolatát.

A beérkezett felvételi kérelmeket az intézmény vezetője bírálja el.

További információ: 06-44-510-055

Jelentkezési lap letölthető: https://drive.google.com/file/d/11V0mHsNIQXpp_7aNPAyp2o0f6mIOk-V9/view?usp=sharing
Cimkék: Nincs

A Szerzőről

Varga Tibor

0 Hozzászólás

Rólunk

eu.jpg

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium (korábban Zalka Máté Gimnázium) Középfokú oktatás - nyelvi, belügyi, emelt természettudományos és  nyolcosztályos képzés.

Igazgató: Iszák Tibor.

Tovább olvasom...