TÁJÉKOZTATÓ KÖZÉPFOKÚ BEIRATKOZÁSRÓL!

rsz_thumbnail_logo_kis_kerettel_nagy_m--retben.jpg
Kedves Gimnáziumba Felvételt Nyert Tanulók!
Tisztelt Szülők!
Iskolánk 2022/2023-as tanévére felvételt nyert tanulók személyes jelenlétet igénylő beiratkozására 2022. június 22-én (szerdán) 8-tól 16 óráig kerül sor a gimnázium épületében (4900 Fehérgyarmat, Kiss Ernő u. 3.)
A fent megjelölt napon kérjük, hogy a szülő és/vagy a tanuló személyesen jelenjen meg az intézményben és hozza magával a felvételi értesítésben is jelzett dokumentumokat: a tanuló általános iskolai bizonyítványa, személyes iratai (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya), diákigazolvány igényléséhez okmányirodában igényelhető NEK adatlap, stb.

!! Ezt megelőzően június 15-től lehetőségük van a Kréta felületen / https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap
a beiratkozáshoz szükséges adatok előzetes feltöltésére, amely jelentősen lerövidíti a beiratkozással kapcsolatos ügyintézést. Kérjük mindenképpen éljenek ennek lehetőségével! (Az előzetes elektronikus adatfeltöltés nem váltja ki a személyes megjelenést, de jelentősen meggyorsítja az ügyintézést.) !!

Az elektronikus felület használatának részletes leírását és az egyéb tudnivalókat az Oktatási Hivatal és a fenntartó által kiadott tájékoztatók letöltésével és elolvasásával ismerhetik meg a következő hivatkozásokra kattintva:


Tájékoztató szülőknek középfokú beiratkozásról: https://deakgimi-my.sharepoint.com/personal/martonjozsef_deakgimi_hu/_layouts/15/onedrive.aspx?id=/personal/martonjozsef_deakgimi_hu/Documents/Tájékoztatás szülőknek középfokú beiratkozásról.pdf&parent=/personal/martonjozsef_deakgimi_hu/Documents&ga=1


Beiratkozás Középfokú Intézménybe (BKI) Kréta elektronikus beiratkozási felület leírása: https://deakgimi-my.sharepoint.com/personal/martonjozsef_deakgimi_hu/_layouts/15/onedrive.aspx?id=/personal/martonjozsef_deakgimi_hu/Documents/Beiratkozás Középfokú Intézménybe (BKI) Kréta elektronikus beiratkozási felület leírása.pdf&parent=/personal/martonjozsef_deakgimi_hu/Documents&ga=1

Szeretettel várjuk Önöket!
Cimkék: Nincs

A Szerzőről

Varga Tibor

0 Hozzászólás

Rólunk

eu.jpg

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium (korábban Zalka Máté Gimnázium) Középfokú oktatás - nyelvi, belügyi, emelt természettudományos és  nyolcosztályos képzés.

Igazgató: Iszák Tibor.

Tovább olvasom...