Felhívás ügyfélkapus, egyéni (nyolcosztályos) felvételi jelentkezők számára!

rsz_thumbnail_logo_kis_kerettel_nagy_m--retben.jpg
Tisztelt Szülők!
A nyolcosztályos (0008) képzésre elektronikusan, ügyfélkapus hitelesítéssel bonyolított jelentkezők figyelmét szeretnénk felhívni a jelentkezéssel kapcsolatban felmerülő hibalehetőségre!
Az elektronikus jelentkezésnek két lehetősége van:
1. Ügyfélkapuval
2. E-mail címes regisztrációval.
A tanulót csak az egyik módszerrel szabad jelentkeztetni!
Az ügyfélkapus bejelentkezés esetén (első módszer) elegendő a jelentkezést elektronikusan rögzíteni (ilyenkor nyomtatni és postázni nem kell, a jelentkezés lezárás (beküldés) után elektronikusan hitelesítve van).
Az e-mail címes bejelentkezésnél (második módszer) az adatok véglegesítése után a jelentkezési és adatlapot nyomtatni, majd aláírás után postázni kell február 22-ig az iskolának és az Oktatási Hivatal győri címére.
Amennyiben az ügyfélkapus jelentkezés mellett a szülő egyidejűleg a másik módszerrel (e-mail címes regisztrációval) is jelentkeztette a tanulót, úgy duplikált jelentkezés keletkezik, mely az Oktatási Hivatalnál hibalistára kerül és emiatt a jelentkező adata nem jelenik meg az iskola KIFIR felvételi nyilvántartási felületén (Megtörtént eset igazolja.).
Amennyiben valaki biztos benne, hogy mindkét elektronikus módszerrel jelentkeztette a tanulót, úgy vegye fel a kapcsolatot iskolánkkal (E-mail: dfg@deakgimi.hu, Tel: 44/510-055) mert a hiba javítható melyről egyénileg tájékoztatjuk.
FIGYELEM!! Akik postai úton, papír alapú jelentkezést küldtek be az iskolának és a hivatalnak, rájuk nem vonatkozik a felhívás!
Az elektronikus jelentkezésre és az adatok módosítására február 22-én éjfélig, a rendszer zárásáig van lehetőség.
Sikeres jelentkezés kívánunk!
Cimkék: Nincs

A Szerzőről

Varga Tibor

0 Hozzászólás

Rólunk

eu.jpg

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium (korábban Zalka Máté Gimnázium) Középfokú oktatás - nyelvi, belügyi, emelt természettudományos és  nyolcosztályos képzés.

Igazgató: Iszák Tibor.

Tovább olvasom...